Konzervipari adalékanyagok

Ketchupok, majonézek, szószok, dresszingek

Ketchupok, majonézek, szószok, dresszingek

Adalékanyagaink meleg vagy hideg eljárással készülő ketchupok, majonézek, salátaöntetek, szószok állományának kialakítását szolgálják. Ezen kívül mustárok, ecetes, tejszínes, majonézes tormák, valamint mélyfagyasztott töltelékes termékek állományának stabilizálását biztosítják.

Magas cukortartalmú dzsemek és zselék

Magas cukortartalmú dzsemek és zselék

Magas cukortartalmú és magas szárazanyag-tartalmú (min. 50%) gyümölcskészítmények gyártására szolgáló adalékanyagok, amelyek egyaránt alkalmasak különböző hőmérsékleten (85 °C, 70 °C, 65 °C) letöltött készítmények előállítására. Lehetővé teszik továbbá a különböző állományú dzsemek és zselék előállítását. A magas szárazanyag-tartalom mellett konzerválószer hozzáadása nem szükséges.

Sütőipari dzsemek, zselék és töltelékek

Sütőipari dzsemek, zselék és töltelékek

A sütőipari célú felhasználásra kerülő gyümölcskészítmények stabilizálására széles adalékanyag-választék áll rendelkezésre, amelyek biztosítják a hőstabil dzsemek, zselék és töltelékek gyártását. Főbb jellemzőjük, hogy sütés hatására a gyümölcskészítmény nem válik folyékonnyá, hanem formatartó marad, emellett könnyen szivattyúzhatók.

Különleges célra felhasználható gyümölcskészítmények

Különleges gyümölcskészítmények

Ezeket a készítményeket elsősorban gyümölcsös joghurt gyártásához ajánljuk. A gyümölcskészítmény közvetlenül a joghurtba keverhető, illetve rétegezhető állományú.

Gyümölcsszószok

Gyümölcsszószok

Adalékanyagaink lehetővé teszik, hogy a készítmények formázhatók (dekoráció) és toppingként egyaránt felhasználhatók legyenek. A késztermék szárazanyag-tartalma 30–65% között változhat. Fagyaszthatók, szivattyúzhatók és önthetők. A gyümölcsszirupok állományának sűrítésére alkalmas adalékanyagok a késztermékek többcélú felhasználását teszik lehetővé.

Italok

Italok

Adalékanyagaink a különböző viszkozitású gyümölcsitalok előállítását biztosítják, megakadályozzák azok szétválását és a rosttartalmú részek ülepedését.

Alacsony cukortartalmú dszemek, zselék és gyümölcsdesszertek

Alacsony cukortartalmú dzsemek, zselék és gyümölcsdesszertek

Adalékanyagaink lehetővé teszik az 50% alatti cukortartalmú gyümölcskészítmények, valamint a „light” és diabetikus dzsemek gyártását is. A késztermék állománya a krémestől egészen a zselésig változhat. A gyümölcsdesszert-készítmények 10–30% szárazanyag-tartalom mellett gyárthatók.

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás