New development prospects – phosphate-free cream cheese

By admin 6 years ago
Home  /  Hírek  /  New development prospects – phosphate-free cream cheese
A

A sajtkészítményeket általában azért ajánljuk vásárlóink figyelmébe, hogy a sajtok fogyasztásával pótolni tudják szervezetük kalcium szükségletét. Örök dilemma, hogy az ömlesztett sajtok esetében a sajt megömlesztéséhez használt foszfátok milyen szerepet játszanak a termékben fő funkciójuk, a sajt megömlesztése mellett. Felmerülhet ugyanis a kétség, hogy a sajtok fogyasztásával bevitt kalcium a foszfát hozzáadásával ki is kerül szervezetünkből. E kérdés megoldására vállalatunk az alábbi kategóriákban kifejlesztett egy új termékcsaládot, a foszfátmentes ömlesztett sajtokat:

 

  • Zsíros, foszfátmentes krémsajt
  • Félzsíros, foszfátmentes krémsajt
  • Zsíros, foszfátmentes kemény blokksajt
  • Zsíros, foszfátmentes lágy (szendvics) sajt
  • Zsíros, foszfátmentes füstölhető blokksajt
  • Alacsony zsírtartalmú (light) foszfátmentes krémsajt

 

Cikkünket hamarosan folytatjuk!

Category:
  Hírek
this post was shared 0 times
 1100

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. További információkat a Kapcsolat fülre kattintva a Adatvédelmi tájékoztatónkban talál. Letölthető PDF verzióért kattintson ide. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás