sajtkészítményeket általában azért ajánljuk vásárlóink figyelmébe, hogy a sajtok fogyasztásával pótolni tudják szervezetük kalcium szükségletét. Örök dilemma, hogy az ömlesztett sajtok esetében a sajt megömlesztéséhez használt foszfátok milyen szerepet játszanak a termékben fő funkciójuk, a sajt megömlesztése mellett. Felmerülhet ugyanis a kétség, hogy a sajtok fogyasztásával bevitt kalcium a foszfát hozzáadásával ki is kerülhet szervezetünkből. E kérdés megoldására vállalatunk az alábbi kategóriákban kifejlesztett egy új termékcsaládot, a foszfátmentes ömlesztett sajtokat:
Cikkünket hamarosan folytatjuk!
Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ
Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. További információkat a Kapcsolat fülre kattintva a Adatvédelmi tájékoztatónkban talál. Letölthető PDF verzióért kattintson ide. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.