Meat additives

Vörösáruk, szalámik

Red meats, salamis

In addition to their high protein content (50-80%), our additives can create water-in-oil emulsions in ratios ranging from 1:10:10 to 1:20:20. In addition to their colour stabilisation and protein substitution roles, they also facilitate the emulsification of water-in-oil emulsions in a ratio ranging from 1:5:5 to 1:10:10. They facilitate the swelling and migration of proteins, as well as the establishment of a uniform, homogeneous structure. They ensure and enhance the stability of the products’ colour and also have flavour enhancing qualities.

Sonkafélék

Hams

When cold, our additives provide low viscosity and are very injectable. During the heat treatment, they promote the proper viscosity. In addition to their fat and water absorbent qualities, they also reduce the cooking loss in cooked, smoked and marinated products, as well as provide a pleasant flavour and colour.

Száraz- és félszáraz áruk

Dry and semi-dry products

Our additives improve the separation of fat and water and act as flavour enhancers, colour stabilisers and aging accelerators. They reduce the length of dry goods’ aging processes, thereby making the products mature in just 4-5 days.

Pácolt, formázott, főzött termékek

Marinated, shaped, cooked products

Our additives do not increase viscosity and dissolve without forming knots. They provide pleasant seasoning, colour stability and colour development. In addition to their fat- and water-absorbent qualities, they also provide cooked, smoked and marinated products with a pleasant taste and colour, while also ensuring a low cooking loss.

Kenhető konzerv termékek

Spreadable canned products

Our additives mainly improve the emulsifying properties of liverwurst and liver pâtés, providing a spreadable texture and preventing the separation of fat.

szinfokozo-adalekanyagok

Sausages

Products for flavouring and seasoning red meats and hams:

  • Flavour enhancers
  • Colour intensifiers
  • Colour stabilisers
  • Spice blends

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. További információkat a Kapcsolat fülre kattintva a Adatvédelmi tájékoztatónkban talál. Letölthető PDF verzióért kattintson ide. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás